2310-900308

Όροι χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους όρους αυτούς πριν από την οποιαδήποτε χρήση του ιστότοπου και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

 

Αποδοχή όρων χρήσης

Με τη χρήση οποιασδήποτε εκ των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.nani-nani.gr ο χρήστης δηλώνει ταυτόχρονα ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους που διατυπώνονται σ’ αυτή την ιστοσελίδα, καθώς και στους συνδέσμους (links) που αυτή η ιστοσελίδα παραπέμπει, χωρίς καμία επιφύλαξη και εξαίρεση. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν αποδέχεστε έστω και έναν από τους όρους αυτούς, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο δικτυακό τόπο και να κάνετε μέσω αυτού οποιαδήποτε συναλλαγή.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nani-nani.gr (κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου) ανήκει στην εταιρεία:

Γιαννοπούλου Δέσποινα & ΣΙΑ Ο.Ε.

Εμπορία Βρεφικών Ειδών

Νικοπόλεως 7, 55131, Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη

ΑΦΜ: 800429168 – ΔΟΥ: Καλαμαριάς

Τηλ: 2310 900308

e-mail: info@nani-nani.gr 

 

Ανανέωση των όρων χρήσης

Η εταιρεία Nani-Nani διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανανεώνει ή να αναθεωρεί ελεύθερα το περιεχόμενο, τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, μέσω του ηλεκτρονικού αυτού καταστήματος, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητος ο έλεγχος και η ενημέρωσή σας για τους όρους που ισχύουν κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του δικτυακού μας τόπου.

 

Πνευματικά και άλλα προστατευόμενα δικαιώματα

Η εταιρεία Nani-Nani έχει τα πλήρη πνευματικά δικαιώματα του δικτυακού τόπου και του συνόλου των περιεχομένων του, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που αναγράφονται ή / και περιέχονται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο (συμπεριλαμβανομένων εμπορικών ονομασιών, σημάτων, γραφικών, εικόνων) ανήκουν στην εταιρεία Nani-Nani ή σε τρίτους, από τους οποίους νομίμως η εταιρεία Nani-Nani έχει τα δικαιώματα χρήσης αυτών και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Σε περίπτωση προσβολής οποιουδήποτε δικαιώματος, η εταιρεία Nani-Nani επιφυλάσσεται ρητώς για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος, για την προστασία των δικαιωμάτων αυτών.

 

Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία Nani-Nani καταβάλλει κάθε δυνατή τεχνικά προσπάθεια, ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί για οτιδήποτε, για το οποίο μεσολαβεί ή απαιτείται η συμβολή ή σύμπραξη τρίτων. Στο πλαίσιο της καλής πίστης, η εταιρεία Nani-Nani ελέγχει συνεχώς το περιεχόμενο του δικτυακού χώρου της και προβαίνει σε τακτικές ενημερώσεις του. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να προταθούν εις βάρος της προφανή λάθη και ανακρίβειες του περιεχομένου, τα οποία είναι αποτέλεσμα ανθρώπινου ή τεχνικού λάθους και μπορεί εύλογα και εύκολα να διαπιστωθεί. Σε κάθε περίπτωση αμφιβολίας, ο χρήστης υποχρεούται να απευθύνεται στην εταιρεία Nani-Nani και να ζητά διευκρινίσεις.

Οποιαδήποτε αναφορά σε άλλα sites ή και συνδέσμους (links) προς αυτούς, γίνεται για τη διευκόλυνσή σας και η εταιρεία Nani-Nani δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τα προϊόντα, ή τις οποιεσδήποτε υπηρεσίες παρέχονται από τα sites αυτά. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δε μπορούν να αποτελέσουν βάση για οποιαδήποτε αξίωση κατά της εταιρίας. Σε περίπτωση που ο χρήστης του ιστοχώρου δίδει σε κάποιο εξωτερικό χαρακτηριστικό ιδιαίτερη σημασία, πριν την οποιαδήποτε συναλλαγή, μπορεί να ζητήσει διευκρινίσεις και περαιτέρω πληροφορίες

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου και η λήψη πληροφοριών γίνεται με δικό σας κίνδυνο. Η εταιρεία Nani-Nani δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη, ειδικότερα σε αρχεία δεδομένων, σε μηχανήματα ή λογισμικό του χρήστη, που προκύπτει από μία τέτοια ενέργεια.

Η εταιρεία Nani-Nani δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε περαιτέρω ζημία που τυχόν προκύψει από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών προς το ηλεκτρονικό της κατάστημα, ή από τυχόν καθυστέρηση εκτέλεσης αυτών, για οποιαδήποτε αιτία. Η εκτέλεση της παραγγελίας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του κάθε προϊόντος κατά τον πραγματικό χρόνο που γίνεται η επεξεργασία της από την εταιρία. Ως εκ τούτου, δε μπορεί να παρασχεθεί καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα σε προγενέστερο χρόνο (π.χ. κατά την προώθηση της παραγγελίας). Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στη σελίδα του προϊόντος, η εταιρεία θα σας ενημερώνει σε εύλογο χρόνο.

Ρητώς αποκλείεται κάθε ευθύνη της εταιρείας Nani-Nani από τη χρήση του δικτυακού αυτού τόπου και την αδυναμία εκτέλεσης παραγγελίας, για οποιαδήποτε πιθανή ζημία υποστεί κάποιος χρήστης του, θετική ή αποθετική, υλική και μη.

 

Ευθύνη του χρήστη

Ο χρήστης συμφωνεί και αναλαμβάνει την υποχρέωση να μη χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Nani-Nani για την καθ’ οιονδήποτε τρόπο μετάδοση ή γνωστοποίηση προς οποιονδήποτε τρίτο:

 

 

  • οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην εταιρεία Nani-Nani ή σε οποιονδήποτε τρίτο, είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου
  • oποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ή / και των συναλλακτικών ηθών, ιδιαίτερα δε των κοινωνικών αξιών και της ανηλικότητας.
  • oποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν έχει νόμιμο ή συμβατικό δικαίωμα μετάδοσης ή/ και διάδοσης ή γνωστοποίησης
  • οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά, υλικά ή ηθικά δικαιώματα τρίτωνοποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ή παραπέμπει σε παράνομο ή κακόβουλο λογισμικό

 

 

Επίσης υποχρεούται να αποφεύγει:

  • κάθε παραβίαση της ελληνικής ή/ και κοινοτικής νομοθεσίας
  • την καθ’ οιονδήποτε τρόπο παρενόχληση τρίτων
  • τη συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

 

Σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω υποχρεώσεων, οι παραβάτες αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη έναντι παντός τρίτου, φυσικού ή νομικού προσώπου, καθώς και έναντι κάθε Δημόσιας ή άλλης Αρχής.

 

Προσωπικά δεδομένα

 

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη των υπηρεσιών του site του www.nani-nani.gr  υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και της υπάρχουσας νομοθεσίας σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε κάθε περίπτωση το site www.nani-nani.gr  διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και πάντα μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο ελληνικό κι ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για τα ζητήματα αυτά. Εάν κάποιος επισκέπτης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν κείμενο οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site του www.nani-nani.gr.

 

Η εταιρεία Nani-Nani κάνει χρήση των προσωπικών στοιχείων των χρηστών ή /και πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος της για τους παρακάτω λόγους:

 

  • Εκτέλεση παραγγελιών και παράδοση προϊόντων στη διεύθυνση που θα μας ανακοινώσετε.
  • Έκδοση των νομίμων φορολογικών στοιχείων της συναλλαγής.
  • Γραπτή ή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας
  • Ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές και προϊόντα (Newsletter), εάν εσείς το εγκρίνετε.

 

Η εταιρεία Nani-Nani διαβεβαιώνει ότι δεν διακινεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με ή χωρίς αντάλλαγμα σε τρίτους, τα προσωπικά δεδομένα που της γνωστοποιείτε (άρθρο 11 ν. 2472/1997). Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται από την εταιρεία αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτησή σας και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Χρησιμοποιούνται επίσης για τη διενέργεια στατιστικών αναλύσεων και συναγωγή αντίστοιχων συμπερασμάτων, χωρίς αναφορά σε στοιχεία που εξατομικεύουν το υποκείμενο.

Εφόσον η Εταιρία υποχρεωθεί σύμφωνα με το Νόμο ή δικαστική απόφαση, δύναται να παράσχει σε αρμόδια Αρχή κάποια από τα προσωπικά σας στοιχεία. Το ίδιο μπορεί να πράξει και σε έκτακτες περιπτώσεις που διακυβεύεται η προσωπική ασφάλεια χρηστών ή τα παντός δικαιώματα της εταιρίας και μόνο στο μέτρο που απαιτείται για την προστασία αυτών.

Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κεντρικούς υπολογιστές του δικτύου της εταιρίας, οι οποίοι λειτουργούν υπό καθεστώς υψηλού επιπέδου ασφαλείας και προστατεύονται με κάθε τεχνικά πρόσφορο μέσο, ώστε να αποφεύγεται η μη εγκεκριμένη χρήση. Κατά τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ότι τα δεδομένα δεν είναι προσβάσιμα σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

 

Cookies

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη (cookies) είναι μικροί φάκελοι κειμένου που μπορεί να αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο των επισκεπτών των ιστοσελίδων. Οι πληροφορίες που περιέχονται στα ηλεκτρονικά ίχνη καθιστούν ευκολότερη για εσάς την πλοήγηση στο διαδίκτυο και διευκολύνουν την ορθή παρουσίαση των ιστοσελίδων. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα μας www.nani-nani.gr . Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, μπορούν να ρυθμίσουν τους browsers τους κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τους προειδοποιούν για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, είτε να μην επιτρέπουν την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που οι επισκέπτες των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν επιθυμούν την χρήση cookies για την αναγνώριση τους δεν μπορούν να έχουν περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

 

Links to other sites (Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες)

 

Το site www.nani-nani.gr περιλαμβάνει links («δεσμούς») προς άλλα web sites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το site www.nani-nani.gr  για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν ούτε και δηλώνει πως συμφωνεί κατά ποσοστό 100% με τις θέσεις, τις απόψεις και το περιεχόμενο των άλλων web sites.

IP Addresses

 

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο site www.nani-nani.gr καταγράφεται και αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν στην παρακολούθηση της επισκεψιμότητας.


Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Το site www.nani-nani.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Το site  www.nani-nani.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας.
Ο επισκέπτης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Επισκέπτες ή χρήστες του site www.nani-nani.gr που είναι ανήλικοι & έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους κι εφόσον το γεγονός γνωστοποιηθεί προς εμάς, το site διαγράφει -όλες τις σχετικές πληροφορίες τους.

Το site  www.nani-nani.gr  επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών του.

Σύμβαση χρήσης:

Ο επισκέπτης των σελίδων και των υπηρεσιών του site www.nani-nani.gr  παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στο site.

Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του site www.nani-nani.gr

Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του site .  Ο επισκέπτης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του site  ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη αποδοχή των όρων αυτών.

 

 

Προϊόντα


Οι πληροφορίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που παρουσιάζονται στον ιστοχώρο προέρχονται από τους προμηθευτές/κατασκευαστές. Οι εγγυήσεις όλων των προϊόντων είναι αυτές που δίνονται από την κατασκευάστρια εταιρεία του κάθε προϊόντος.

 

Τιμές


Οι τιμές που αναφέρονται στον ιστοχώρο είναι σε (ευρώ) € και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Η Nani-Nani διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές των προϊόντων, αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει στην χρέωση την τιμή που είχε το προϊόν την στιγμή της παραγγελίας από τον πελάτη

 

Πληροφορίες Αγορών & διαδικασίες:

Παρακαλώ, αναζητήστε και διαβάστε τη συγκεκριμένη ενότητα που αναλύετε ξεχωριστά.