Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες εντός της Θεσσαλονίκης
2310-900308
B2B

La Millou Πάντες


 

63.00

Reward points: 63 points
103
In stock
+

Βαμβακερό προστατευτικό κούνιας, πάντα διπλής όψης (3 x 70 εκ) και Ύψος 25 εκ.

Η La Millou είναι μία εταιρεία από την Πολωνία, η οποία από το 2012 δημιουργεί λευκά είδη, μαλακά παιχνίδια και αξεσουάρ για παιδιά.

Έχει ήδη πετύχει μια ισχυρή θέση στην αγορά της Ευρώπης χάρη στα υψηλής ποιότητας, υποαλλεργικά προϊόντα που παράγει. Αυτό που την διακρίνει είναι το μοναδικό, πρωτότυπο design, άλλα και η οικολογική της συνείδηση. Τα προϊόντα της La Millou είναι πιστοποιημένα και ασφαλή από τις πρώτες μέρες γέννησης, ενώ έρχονται σε πάνινη, οικολογική και πολυχρηστική συσκευασία.

 

Υφάσματα και Πιστοποιήσεις:

Τα υψηλής ποιότητας υφάσματα από βαμβάκι, τα Eco-Friendly Prints και το χαρακτηριστικό minky ύφασμα “απαλό σαν αρκουδάκι” κατατάσσουν τα προιόντα La Millou

στην Premium - πολυτελή κατηγορία των βρεφικών προιόντων.

Tα υφάσματα, οι κλωστές και το εσωτερικό γέμισμα των προιόντων είναι σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις OEKO-TEX 100.

     

Τι Βρίσκεται στο Εσωτερικό;

Αντιαλλεργικό, μαλακό (Fluffy), απορροφητικό υλικό, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, σύμφωνα πάντα με τις πιστοποιήσεις ΕΚΟ-ΤΕΧ 100. 

Επιπλεόν, το υλικό είναι ραμμένο με το εξωτερικό ύφασμα, ώστε να μην αλλάζει η μορφή του προιόντος μετά απο κάθε πλύση.

Όλα τα προιόντα La Millou πλένονται στο πλυντήριο σύμφωνα με τις ενδείξεις στα καρτελάκια.  (Προσωπική μου συμβουλή: Καλό είναι να τοποθετούνται σε θήκες μέσα ή μαξιλαρoθήκες σε προγραμμα για μαλλίνα στο πλυντήριο-οχι στροφές.  Την πάντα δεν την σιδερώνουμε, δεν την κρεμάμε με μανταλάκια αλλά την αφήνουμε πανω στην απλώστρα μας  ...από υψος αν θέλετε με ατμό -οχι πάνω το σίδερο- για να μη χαλάσουμε το σχήμα της.)