2310-900308
B2B

Angelcare AC403 Συσκευή Ανίχνευσης Αναπνοής & Ενδοεπικοινωνία


 

149.00

Τιμή σε πόντους: 7450 πόντοι
Πόντοι επιβράβευσης: 149 πόντοι
AC403
Σε Απόθεμα
+

Angelcare είναι ο ηγέτης στην Συσκευές Παρακολούθησης με το Σύστημα Ανίχνευσης Κίνησης εδώ και 20 χρόνια, παρέχοντας τη βέλτιση ηρεμία του μυαλού για τα εκατομμύρια των γονέων σε όλο τον κόσμο. Το AC403 Ενδοεπικοινωνία Ήχου και Σύστημα Ανίχνευσης της Αναπνοής είναι η βελτιωμένη έκδοση της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας του μοντέλου AC401. Παρακολουθεί πάντα το μωρό σας, όταν εσείς δεν μπορείτε. Ο Αισθητήρας Κίνησης παρακολουθεί την κίνηση σε όλη την επιφάνεια του στρώματος του μωρού σας. Ανιχνεύει ακόμα και την παραμικρή του κίνηση. Οι φορητή Συσκευή Γονέα περιλαμβάνει τον έλεγχο της θερμοκρασίας, την απόσταση λειτουργίας και το προαιρετικό χαρακτηριστικό ήχο "Tic" που σας καθησυχάζει ότι οι κινήσεις παρακολουθούνται ακόμη και όταν το μωρό σας κοιμάται σιωπηλά. 

Αυτή η πολυβαβρευμένη συσκευή Ανίχνευσης Αναπνοής & Ήχου θα είναι ο φύλακας άγγελος στη διάρκεια των πρώτων μηνών της ζωής του μωρού σας. Με τον αισθητήρα κίνησης, την ένδειξη θερμοκρασίας, τον ήχο από το παιδικό δωμάτιο και άλλα πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά θα νιώθετε ήρεμοι όλο το 24ώρο, μα κυρίως τη νύχτα που εσείς και το αγγελούδι σας κοιμάστε. Όνειρα γλυκά!


ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

 Η λειτουργία που διαφοροποιεί την Angelcare® AC 403 από όλες τις υπάρχουσες βρεφικές συσκευές της Ελληνικής αγοράς, είναι η δυνατότητα ανίχνευσης της αναπνοής του μωρού και η ενεργοποίηση συναγερμού στα 20’’ σε περίπτωση παύσης της για οποιοδήποτε λόγο (άπνοια, εισρόφηση, οισοφαγική παλινδρόμηση, ύπνου σε μπρούμητη στάση κ.α.). Αυτό επιτυγχάνεται με τον αισθητήρα κίνησης (τετράγωνη πλάκα) η οποία τοποθετείται κάτω από το στρώμα του παιδικού κρεβατιού. Το μωρό δεν έρχεται σε επαφή με την πλάκα ή τα καλώδια. Κοιμάται όπως θα κοιμόταν και χωρίς την ύπαρξη της συσκευής.

Ένα βρέφος κατά τη διάρκεια του ύπνου συνήθως παραμένει ακίνητο. Το μόνο μέρος του σώματος που κινείται είναι ο θώρακάς του, καθώς αυτό αναπνέει.

Αυτή την ανεπαίσθητη κίνηση είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας κίνησης που έχει τοποθετηθεί κάτω από το στρωματάκι του παιδικού κρεβατιού. Σε περίπτωση που για 20’’ δεν ανιχνευτεί καμία κίνηση τότε θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, δίνοντας σας το χρόνο να αντιδράσετε άμεσα σε ενδεχόμενο πρόβλημα (άπνοια, εισρόφηση, οισοφαγική παλινδρόμηση, ύπνου σε μπρούμητη στάση κ.α.).

ΠΛΗΡΩΣ ΕΓΧΡΩΜΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ

Δείτε τα όλα με μόλις μία ματιά. Στην έγχρωμη ψηφιακή οθόνη της συσκευής Angelcare® AC 403 προβάλλονται όλες οι ρυθμιζμένες λειτουργίες, όπως η θερμοκρασία δωματίου, τα φώτα ανίχνευσης ήχου, η εκτός εμβέλειας λειτουργία. Πολύ βολικό!

ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

 Η μεγαλύτερη ανησυχία όλων των γονιών είναι η ασφάλεια του παιδιού, όταν κοιμάται μονο του στο δωμάτιό του. Νιώθει άνετα; Το δωμάτιο του είναι κρύο ή ζεστό; Η συσκευή Angelcare® AC 403 λαμβάνει τη θερμοκρασία του παιδικού δωματίου και την προβάλει στην έγχρωμη ψηφιακή οθόνη της συσκευής του γονέα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "Τic"

Ενεργοποιείστε αυτή τη λειτουργία και η συσκευή γονέα θα παράγει έναν διακριτικό ήχο "Tic" για να σας βεβαιώνει ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά.

ΦΟΡΗΤΗ & ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΟΝΕΑ

Εάν είστε όπως οι περισσότεροι γονείς που την ώρα που κοιμάται το μωρό, προσπαθείτε να τελειώσετε τις δουλειές σας στο σπίτι, η φορητή συσκευή γονέα θα σας βολέψει απίστευτα. Μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας σε όποιο δωμάτιο κι αν βρίσκεστε.

ΦΩΣ ΝΥΧΤΑΣ

Ενσωματωμένο διακριτικό φως στην απόχρωση του γαλάζιου φροντίζει ώστε το παιδικό δωμάτιο να μην είναι σκοτεινό.

ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΛΗΨΗ ΗΧΟΥ

Αυτή η συσκευή λειτουργεί στα 927ΜΗz και στα 2,4GHz παράγοντας πεντακάθαρο ήχο για να ακούτε κάθε ήχο από το παιδικό δωμάτιο.

ΕΚΤΟΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Μια ηχητική προειδοποίηση σας ενημερώνει ότι έχετε βγει εκτός εμβέλειας και οι 2 συσκευές δεν επικοινωνούν πλέον μεταξύ τους. Εμβέλεια εξωτερικού χώρου 200 m. Εμβέλεια εσωτερικού χώρου 80 – 100 m.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΗΧΩΝ

Για να μπορείτε να βλέπετε στην οθόνη όποτε παράγεται κάποιος ήχος στο δωμάτιο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Η συσκευή του γονέα (δέκτης) εφοδιάζεται με 3 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (περιέχονται στη συσκευασία) και ειδική βάση φόρτισης. Η παιδική συσκευή (πομπός) δέχεται 3 αλκαλικές μπαταρίες τύπου ΑΑΑ (δεν περιέχονται στη συσκευασία).

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Angelcare® AC403 σε μέρη όπου δεν υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι αφού η Angelcare® AC403 θα γυρίσει αυτόματα στη λειτουργία μπαταρίας σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος.

ΕΝΔΕΙΞΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Η φωτεινή ένδειξη στο μπροστινό μέρος σας ενημερώνει ότι πρέπει να αλλαχθούν οι μπαταρίες.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΦΩΝΗΣ & ΔΟΝΗΣΗΣ

Κρατήστε τη συσκεή γονέα στο αθόρυβο και ενεργοποιείστε τη δόνηση.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ευαισθησία των αισθητήρων κίνησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

     

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

 

Πιστοποιητικό Καταλληλότητας (Declaration_of_Conformity_AC403_2015.pdf, 60 Kb) [Λήψη]

Οδηγίες Χρήσης PDF (User_guide_AC403_12001_GREEK.pdf, 6,585 Kb) [Λήψη]