Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες εντός της Θεσσαλονίκης
2310-900308
B2B

Σχετικά με εμάς

 Η ιδέα ξεκίνησε όταν έγινα μαμά και ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο πολύπλοκη μπορεί να γίνει η πιο απλή ανησυχία μου, μη πω η σκέψη μου. Και επιτέλους να καταλήξω σε μία απόφαση μετά από ερωτήσεις τύπου:


•    «Ποιο είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για το παιδί μου;»
•    « Είναι πραγματική ανάγκη;»
•    «Μήπως είναι εμμονή, μήπως υπερβάλω;»
•    «Ποιο προϊόν είναι το πιο κατάλληλο για το δικό μου παιδί;»
•     «Θα αγχωθώ περισσότερο με τη χρήση του;»


Ένα είναι σίγουρο.  Τα προϊόντα στον συγκεκριμένο ιστοχώρο είναι στενά συνδεδεμένα με την ασφάλεια και την πρωτοπορία. Είναι αναγνωρισμένα, πολυβραβευμένα, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και φτιαγμένα με τα ασφαλέστερα υλικά για ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας, τα παιδιά μας.


Η επιλογή των προϊόντων αλλά και των επαγγελματικών συνεργασιών έχει ως κέντρο βάρους το κατά πόσο η κάθε εταιρία ξεχωριστά, εφαρμόζει πολιτικές και πρακτικές κοινωνικής ευθύνης, δίκαιου εμπορίου και προστασίας περιβάλλοντος.
Αντί να ψάχνω λοιπόν, τα πιο οικονομικά προϊόντα, επιλέγω εκείνα που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην καθημερινότητα τόσο τη δική μου όσο και των παιδιών μου.


 Με γνώμονα λοιπόν την έννοια και το συναίσθημα, παρακολουθώ την εξέλιξη, την προκαλώ πολλές φορές και εδώ ζητώ και τη βοήθεια σου γιατί η μονάδα δεν είναι ποτέ αρκετή.  Για όλα όσα θα ήθελες και εσύ να μοιραστείς μαζί μου αυτό είναι το mail μου: info@nani-nani.gr


Καλωσήρθες! <3