Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες εντός της Θεσσαλονίκης
2310-900308
B2B

Επιστροφές

Πολιτική επιστροφής προϊόντος/ων – επιστροφές

 

Πως επιστρέφω ένα προϊόν;

Μπορούν να πραγματοποιηθούν επιστροφές εντός 14 ημερών και ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις ρητά και αμετάκλητα:

 

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει με τη NANI-NANI μέσω e-mail (info@nani-nani.gr) ή τηλεφωνικώς (6981755636 / 6947829884) προκειμένου να καταγραφεί. Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

Επιπλέον:

 

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τη NANI-NANI. Εμείς θα στείλουμε να παραλάβουν το προϊον με δικά μας έξοδα. Θα ελέγξουμε το προϊόν και εφόσον βρίσκεται εντός των όρων για τηνενεργοποίηση της εγγύησης, το αντικαθιστούμε με ένα ίδιο χωρίς κανένα  επιπλέον  κόστος.  Καλέστε μας για τις διαδικασίες, εντολή παραλαβής που θα δώσουμε εμείς για την μεταφορική που συνεργαζόμαστε.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως το προϊον δεν εχει κάποιο ελλάτωμα, τότε θα επιβαρυνθείτε με το ανάλογο κόστος αποστολής απο και προς τον προορισμό σας  

Αν για οποιονδήποτε λόγο δε σας άρεσε ένα προϊόν  και θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο, αποστέλλετε το προϊόν πίσω στην εταιρία με δικά σας έξοδα αποστολής και φυσικά ετσι όπως το παραλάβατε (με τη σωστή συσκευασία) και αφού ελέγξουμε την σωστή κατάσταση του προϊόντος, έχετε τη δυνατότητα αγοράς άλλου προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας και να πληρώσετε την διαφορά.

 

  • Πολύ σημαντικό!! Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως όταν τα παραλάβατε. Να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους και σωστά πακεταρισμένα ώστε αυτή να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή.

 

Τα προιόντα πρέπει να μην είναι παραποιημένα, παραβιασμένα και να μην έχουν σημάδια από άλλα εργαλεία.

 

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.