Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες εντός της Θεσσαλονίκης
2310-900308
B2B

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή/παραλαβή των προϊόντων γίνεται με την DHL Courier ή ACS Courier και με χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες μέρες. Το κόστος αποστολής είναι 5,00€ για παραγγελίες έως 60,00 €. Για παραγγελίες από 60,01 € και πάνω δεν επιβαρύνεται ο παραλήπτης έξοδα αποστολής.

Η αποστολή με αντικαταβολή χρεώνεται 2,90 €. Πληρωμη με τραπεζική κατάθεση, πιστωτικη κάρτα ή PayPal δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Στις περιπτώσεις αποπληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.

Σημείωση: Για κάποιες περιοχές που η αποστολή δεν είναι δυνατή μέσω courier, τότε η αποστολή θα γίνεται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. αναγκαστικά και ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών.